20.02.2010

Grip dagen!


For noen dager siden leste jeg på Lottas vakre blogg at noen hun var glad i var havnet på sykehus. Hun kom med en anbefaling: Å leve i nuet. Og ta vare på dem man er glad i, for ingen vet hva morgendagen bringer. Jeg er inne i en jobbmessig travel tid, mye som skal gjøres innen satte frister. I tilegg til ei lita tulle som snart to år gammel er full av energi og kommanderer alle rundt seg til å gjøre akkurat som hun vil ;) Litt av en vilje den lille pia mi. Skal tro hvem hun har det fra.....

Og vips, en kveld ble jeg helt slått ut! Magesmertene kom som "lyn fra klar himmel". Det var vannvittig vondt. Jeg følte meg helt hjelpeløs der jeg lå på sofan og vred meg av smerter. Heldig er jeg som har to snille foreldre som stiller opp :) Mamma tok seg av lille Li mens pappa kjørte meg på sykehuset. Og jammen var det ikke blindtarmsbetennelse! Plutselig var jeg innlagt på sykehuset, igjen! Operasjon var ikke til å unngå. Og jeg som har ei vilter lita jente hjemme og en krevende jobb har jo ikke tid til dette!


Lille Li Alice en uke gammel, sover så søtt i vogna på sin aller første trilletur.
Operasjonen gikk fint og jeg fikk heldigvis komme hjem dagen etter. Men med forbud om å løfte noe på to hele uker.... Da var det ingen vei utenom: Lille Li (som elsker å bli bært) og jeg måtte flytte inn til mine snille foreldre. Mamma og pappa styrer og steller med Li Alice, mens jeg ligger rett ut og spiser smertestillende. Ser nok ut til at vi blir her en stund......
Men 4 ukers sykemelding blir nok ikke aktuelt. Jeg har hverken tid eller lyst til å være borte fra jobben så lenge. Det klør i fingrene etter å skrive årsmelding, forberede årsmøte og organisasjonskurs :) Jammen er jeg heldig som har en jobb som jeg trives så godt i!
♥♥♥
Carpe Diem

3 kommentarer:

 1. Ja, det er sant.... men ikke alltid lett...

  Synd jeg ikke visste om ditt sykehusopphold. Håper du snart blir frisk og rask og at vi kan treffes om ikke så lenge. Viktig å ha en jobb man trives i, men nå er det viktig at du tenker på helsa.
  Kjøpte mye fint idag hos Anne. Legger ut senere. Nå er det photoshop!

  HA en fin kveld da, vennen.

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Vi trenger kanskje å få noen påminnelser innimellom, men blindtarmbetennelse er kanskje litt i meste laget. ;-) God bedring!

  (likte så godt teksten i profilen din "nyutdannet livsnyter", fikk veldig lyst til å vite litt mer om hva det innebærer)

  Hei så lenge! :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for svar! :-D Gleder meg til å følge med deg videre å lære mer om livsnyter-tilværelsen (jeg digger sånt!) ;-) Legger deg selvsagt til på listen over gode mammablogger.

  SvarSlett