22.07.2010

Sliten ja

Sitter her og koser meg med et glass vin og hekleriene mine. Skikkelig sliten etter en lang dag på jobben (jeg har jobbet nesten full dag i dag noe kroppen min absolutt ikke tåler). Etter jobb ville jeg glede foreldrene mine med å lage middag til dem. Noe som ble heller mislykket. Ikke lett å skulle konsentrere seg om matlaging (jeg tilbringer vanligvis lite og ingen tid på kjøkkenet) når man har en trøtt toåring som nettop har kommet hjem etter en lang dag i barnehagen (Li skal slutte å sove på dagtid, noe som fører til at hun er supergrinete om ettermiddagen). Den som kunne ha så mye energi som jeg hadde den gangen dette bildet ble tatt....(ja det er noen år siden)
.....Men jeg har da gjort noe koselig i dag. Jeg har kjøpt bursdagsgave til min søte venninne Janne som fyller 35 år i morgen! Hipp hipp hurra :) På lørdag skal hun feires med god mat og mange gode venner. Det gleder jeg meg til!

1 kommentar:

  1. SØTA!

    Vært hos frisøren jeg nå og er innom huset for å hente symaskina, må sy ferdig en kjole idag. Er det Eca sitt sjall?? Eller har du et slikt? Trodde du ønsket deg et tuil bursdagen??;)

    Ha en fin dag da, snuppa! Håper den er bedre enn i går... :o)

    Klemmer

    SvarSlett