12.10.2010

Enda mer Hønefoss

Endelig tar jeg meg tid til å legge ut bilder fra Hønefoss!
Cia's familie har et stort flott hus som de holder på å pusse opp. De river vegger, flytter rundt på rom og bygger nytt kjøkken + mye mye mer. De er ikke helt ferdige med påbygget enda, men jeg syntes de hadde fått det superfint allerede!!!
Her koste vi oss både lisja og jeg.
De har en stooor hage med masse epletrær. Siste dagen i Hønefoss var hele gjengen i gang med eplesankingen (bortsett fra lille Julia som sov). Li syntes det var stort å kunne plukke epler rett fra trærne også spise så mye hun orket :)
Storebror Albin plukker epler.
Mamma Cia.

Pappa Amund.


Albin.


Li Alice.Ren nytelse....


Selvfølgelig var jeg en tur på ikea. Der kjøpte jeg denne hærlige lampen. Cia og jeg var ikke sene med å montere den. Amund var nok heller en smule betenkt over hele prosjektet....I tilegg til å besøke gjengen i Hønefoss så var vi også en tur til Kongsberg for å besøke familien Langjord. Datteren i familien er like gammel som lille Li. Kan tro de to små piene koste seg sammen :) Li hadde ikke sett Maren siden forrige sommer da de var på besøk hos oss i Ålesund, men det tok ikke lange stunden før de fant tonen :) Dessverre hadde vi bare noen timer sammen denne gangen. Håper det ikke blir lenge til vi sees igjen!


Li Alice og Maren.
Tusen takk for noen fine dager både i Hønefoss og Kongsberg!
Vi kommer plutselig på besøk igjen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar