11.01.2010

Lisjepia mi ♥

Lørdag var mamma / bestemor på shopping og kom blant annet hjem med en kjempefin hattt. Li Alice synes også hatten var fin, og hun nektet å ta den av seg :) Allerede nå elsker hun å kle seg ut med mammas sko, onkels jakke og bestemors hatt. Så jeg må nok sette sammen ei "utkledningskiste" til henne når hun blir større.


De siste to dagene nå har lisja mi lagt rett ut med veldig høy feber. Ikke noe kjekt når barna er syke. Føler der har vært en eneste langvarig sykdomsperiode siden hun begynte på barnehagen i august 2009. Mange uker med feber og forskjellige infeksjoner. Tror både vår nye fastlege og legene på legevakta begynner å kjenne oss temmelig godt etterhvert... Ikke bare er det trist med syke barn, men det passer svært dårlig når jeg begynte i ny jobb samtidig som hun begynte i barnehagen. Heldigvis har jeg snille foreldre som stiller opp hver gang Li Alice og jeg trenger dem. Takk mamma og pappa!

Men nå om dagene har hun mye mer feber enn hun noen gang har hatt tidligere. Heldigvis kvikner hun litt til innimellom når hun får febernedsettende. I går hadde hun og bestefar det moro med å prøve mamman sin skihjelm, som dessverre har blitt altfor lite brukt de siste tre årene..... (lengter etter å ta frem telemarkskiene, men det får vel vente til lisja har blitt stor nok til å bli med i trekket).

2 kommentarer:

 1. Skjønn hun er altså! Men huffa, ikke gøy med den feberen. Håper hun snart kommer seg igjen. Spennende å se hvordag det går med Aksel nå som han har begynt i barnehagen.... *krysser fingrene*

  Idag har jeg fri. Skal til Ørskog i banken (bytte bank), og på kafè og Kirketorget med Beate (hvis der er noen som kan slippe oss inn da).

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei! Så kjekt at du hadde lagt att eit spor inne på bloggen min! Har sett bilder av lisje pia di inne hos Marianne :) Typisk at dei er mykje sjuke fyrste åra i barnehagen... Men så blir dei herda. Hald ut! :) Kjekt at du ville vere med på GiveAwayen min!

  Ha ein flott onsdagskveld!
  Klem Elin :)

  SvarSlett