07.01.2010

Første dag på jobb (etter jul)

Pc'n min er fremdeles på reprasjon, dermed har jeg ikke tilgang til bildene mine heller..... Men i morgen får jeg den igjen :) Oh lykke! Utrolig hvor avhengig man kan bli.... Livet er ikke det samme med lånt pc ;)

I dag har jeg hatt min første dag på jobb etter en hærlig og laaaang juleferie. Det var kjekt å jobbe igjen. Og egentlig deilig å være tilbake i det "normale". Men det var kaldt på jobben! Ikke klarte jeg å få opp temperaturen heller. Kanskje ikke så rart med den iskalde luften på utsiden av alle de kjempestore vinduene... Får nok ta med meg et pledd og en varm strikkajakke i morgen. Forresten så får jeg reint kontor i morgen :) Har bestilt vaskehjelp! Det skal jammen bli deilig. Skulle gjærne hatt litt hjelp til husvasken her hjemme også.....

I går forsvant julepynten ut av huset (og ned i kjelleren). Det ble tomt men egentlig ganske deilig også. Lisja var svært forbauset når hun kom inn på stua i dag tidlig og juletreet var borte...

Ettersom jeg ikke har tilgang på bildene mine så legger jeg ved et bilde av min vakre og elskede by, nemlig Ålesund. Dette bildet fikk jeg på en mail av en kollega for en tid tilbake. Hvor han har fått tak i bildet vet jeg ikke.



Vil også vise frem enda et av de nydelige vinterbildene som min gode venninne Marianne tok av lisja og meg før jul. Er så glad i disse bildene!

1 kommentar:

  1. Hihi du må nevne at der var et hushjørne ;)
    Nå er det natta her, gruer meg til å levere AKsel i barnehagen i morgen....

    Gleder meg derimot til å se dere lørdag!
    Håper du ikke fryser ihjel i morgen da, vennen.

    Klem klem

    SvarSlett