09.12.2009

Årets juletre

I kveld har vi pyntet juletreet! Først var vi på plantasjen og kjøpte nytt juletre. Kunstig selvfølgelig ettersom vi nyser av både det ene og det andre..... Også kjøpte vi 200 bittesmå juletrelys. Lisja skulle egentlig legge seg når vi kom hjem, men juletreet var altfor spennende til å sovne i fra. Bare se hvor hun konsentrerer seg om å henge julepynten på treet:


4 kommentarer:

 1. Åh så koselig! Tror vi må komme på besøk en dag ja¨, få litt mer julestemning. Angående helgen så passer det litt dårlig. Jeg har lovet meg bort en dag til Elin (ei venninne fra Stranda som vil komme på besøk) og så skal vi bake og lage pepperkakehus og sånn søndag, siden Martin er her. Dumt da, men håper vi finner en annen dag. Vil GJERNE ha besøk av dere altså.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så flink til å pynte juletre! :)

  Takk for tips til hvor vi kan kikke, her nyser vi også av både det ene og andre ;) Innser at vi må gå til annskaffelse av kunstig, men synes det bør se så ekte ut som mulig!
  Treet så kjempe flott ut med lys og pynt!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for svar tilbake på min blogg!
  Jeg er veldig ny til å tenke alternative løsninger, men det siste året har vist meg at man ikke skal tulle med allergi og astma... Viste faktisk ikke at julestjerna var en trussel... Men at ventolinen blir mer brukt i julen tror jeg ikke jeg skal se bort ifra.
  Nå tenker jeg det blir en tur på plantasjen i løpet av helgen og håper jeg kan finne et tre som jeg blir fornøyd med ;) Så på et på tilbud et eller annet sted, men det så ut som hele stammen bare var av metall muttere, ikke pent!

  Igjen, tusen takk *klem*

  SvarSlett